المكونات :
0 25ج سكر
200 ج دقيق
125 ج بندق مكسر
250 ج ذيبدة
4بيض
بشر ليمون
1/2 باكو فانيليا
ملح
12 ج بيكنج بودر
125 ج زبيب او فواكة ناشفة الصوص
( 400 ج سكر – 200 ج فريش كريم )
0 25ج سكر
200 ج دقيق
125 ج بندق مكسر
250 ج ذيبدة
4بيض
بشر ليمون
1/2 باكو فانيليا
ملح
12 ج بيكنج بودر
125 ج زبيب او فواكة ناشفة الصوص
( 400 ج سكر – 200 ج فريش كريم )
طريقة التحضير :
نضع فى الخلاط الذبدة والسكر لحد ما ينعموما ثم انزل بالبيض بيضة بيضة لحد ما يندمجوا نضع على الدقيق الملح والبيكنج بودر ونضع الزبيب على البندق ثم نضعهم على العجينة ونضعهم فى الفورمة المدورة وندخلها الفرن بعد ماتستوى وتطلع نصب عليها الصوص طريقة عمل الصوص نضع فى مقلاية السكر ونقلبه لحد مايبقى لومة بنى ثم نضع الفريش كريم ونقلبهم لحد ما يتجانسوا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق